fbpx

Golfklinik Danmark

GOLFSKADESTUE

Hvert år bliver hele 40 % af motionistgolfspillerne skadede

Hvis du oplever skader eller smerter ved dit golfspil?

Bare rolig du ikke den eneste. 

Hvert år bliver hele 40 % af motionistgolfspillerne skadede. Størstedelen af disse skader skyldes overbelastning, hvor smerterne kommer snigende over længere tid.

Samarbejde og fælles mission med PGA of Denmark

Ud fra et fælles ønske om at holde landets golfmotionister aktive i så lang tid som muligt, har vi lavet et samarbejde med PGA of Denmark, som repræsenterer de professionelle spillere og trænere, samtidig med at de tilrettelægger den officielle golftræneruddannelse.

Fælles mission med PGA of Denmark

Ud fra et fælles ønske om at holde landets golfmotionister aktive i så lang tid som muligt, har vi lavet et samarbejde med PGA of Denmark, som repræsenterer de professionelle spillere og trænere, samtidig med at de tilrettelægger den officielle golftræneruddannelse.

Vores fælles mission er

Danske golfspillere skal være mindre skadet og have kortere skadesforløb. Der kommer øget fokus på skader i golfsporten. Skaderne bliver opdaget tidligere hos danske golfspillere. Flere timer på golfbanen uden smerter og derved oplever større glæde ved at spille golf.

Konsultation på Golfskadestue

En indledende konsultation varer typisk 10-15 min., og dine symptomer vil blive vurderet af en golffysioterapeut, som er specialist i golfrelateret skadesbehandling.

Helt uforpligtende får du en vurdering af din skade eller symptomer og et forslag til videre behandling.

Behandling af skader

Behandlingen udspringer fra fysioterapeutiske behandlingsformer, og disse er tilpasset til golfspillerne. Behandlingsformerne kan være golfspecifikke øvelser, manuel behandling, El-terapi, akupunktur, Kinesio Tapning, indlægssåler mm.

Golf Body Test

Mange golfspillere kan endvidere have stor gavn af at få foretaget en Golf Body Test, som tester hele kroppen i forhold til de golfspecifikke krav. Du kan således få lavet en skræddersyet træningsplan, som sikrer, at du får mest muligt ud af din forebyggende træning eller genoptræning - samtidig med at det forbedrer dit golfspil.

Skadesforbyggende træning

Har du tidligere haft en diskusprolaps eller anden skade i bevægeapparatet, kan vi hjælpe med at forebygge nye skader. Vi lærer dig at forebygge uhensigtsmæssige belastningsskader og giver dig de bedste betingelser for livslang fornøjelse af golfsporten.

Genoptræning efter operation

Vi giver dig kompetent vejledning i, hvordan du vender tilbage til golfspillet efter en operation eller en skade. Genoptræningen tager udgangspunkt i netop din operation eller skade og giver dig bedst mulig forudsætning for at få succes på golfbanen igen.