info@golfklinik.dk

Skræddersyede produkter

Alle produkter leveres af Jakob Nees og Martin Lauridsen, som er grundlæggerne af Golfklinik Danmark.

Tourspillere
Golf på højeste niveau i dag stiller store krav til fysikken. Power og høj stabilitet er vigtigt for, at du kan være med hvor det gælder. Begge disse faktorer kræver, at du har den bedste fysik du kan få.
Således er vi fysiske trænere for 4 spillere på Mens European Tour, 5 spillere på Ladies European Tour, 2 spillere på Challenge Tour og 8 spillere på Ecco Tour.

Talentudvikling
Via vores ansættelse i DGU er vi ansvarlige for den fysiske træning af de bedste amatører vi har herhjemme. Det inkluderer ca. 75 spillere, som vi tegner retningen for i deres fysiske udvikling fra juniortiden til de 5-7 år senere står som herre/dame spiller. Vores træningsopbygning tager afsæt i Team Danmarks aldersrelateret træningskoncept, som vi har været med til at implementere i golf. De erfaringer udnytter vi, når vi laver talentudviklingsopgaver for klubber.

Foredrag
Vi holder løbende foredrag rundt omkring i landet omkring de fysiske aspekter i golfspilet. Foredragene tager udgangspunkt i vores erfaringer fra vores elitearbejde og de forskningsprojekter, vi har deltaget i.

Foredragene tager tillige udgangspunkt i hvilken effekt fysisk træning har for motionistgolfspilleren.

Kursus og undervisning
Ud over de mange kurser, vi afholder som led i certificering af golffysioterapeuterne, som indgår i Golfklinik konceptet, afholder vi også kurser til f.eks. golftrænere, fysiske trænere og fysioterapeuter.

Derudover sammensætter vi gerne kurser, som er tilpasset netop jeres behov.

Konsulentarbejde
Vi sammensætter skræddersyede forløb, som indeholder forskellige elementer af både foredrag, work-shop og fysisk træning og screening. Vi afholder f.eks. flere forløb på idrætsefterskoler, sportscolleges og golfbaner rundt omkring i landet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Jakob Nees
Mobil: 28454090
Mail: info@golfklinik.dk

Martin Lauridsen
Mobil: 28454096
Mail: info@golfklinik.dk