Golfklinik Danmark

Vores historie

Sådan startede golfklinik danmark - FØLG MED HERUNDER​

Her kan du læse om historien

følg med cirklen rundt

Personerne bag
Bag Golfklinik Danmark står Martin Lauridsen og Jakob Nees, som er førende i Danmark vedrørende fysisk træning, screening og behandling af golfspillere.

De har de seneste 14 år arbejdet med golfmedicin og fysisk træning målrettet golfspillere, både på elite- og amatørniveau. De er uddannede fysioterapeuter, og de har begge gennemgået omfattende efteruddannelse inden for golfmedicin og fysisk træning. Endvidere samarbejder de med internationale eksperter i USA og Australien.
Dansk Golf Union

Tilknyttet Dansk Golf Union som fysioterapeuter og fysiske trænere for landsholdene Martin og Jakob har begge siden 2001 været ansat i Dansk Golf Union som fysioterapeuter og fysiske trænere for landsholdene.

 

Her står de for den fysiske træning af spillerne, samtidig med at de screener spillerne for fysiske begrænsninger, der giver svingtekniske problemer.

 

Derudover er en stor del af deres arbejde at sparre med de tekniske trænere om udviklingen af den enkelte spillers golfsving. Dette foregår ved den biomekaniske svinganalyse og en golfscreening. 

Forfatter & foredrag

Sidenhen er mange spændende og interessante arbejdsopgaver kommet til. Medforfattere på bogen "Golfens ATK" Bogen handler om træning af unge golftalenter og udkom i 2011. Denne er en videreudvikling af Team Danmarks "Aldersrelateret træning". Bogen er skrevet sammen med landstræner Jan Frej Pedersen og mentaltræner Martin Thomsen Langagergaard. Foredrag og undervisning Martin og Jakob holder foredrag i hele landet og underviser golftrænere og golfspillere omkring de fysiske aspekter i golfspillet.

Underviser på PGA-elevuddannelsen

Martin og Jakob uddanner ligeledes de kommende golftrænere i fysiologi, anatomi, træningslære og golfens biomekanik på PGA-elevuddannelsen, og står for uddannelsen af golftrænerne i GolfLoop, på den fysiske og biomekaniske del.

De arbejder med juniortalenterne på Dansk Junior Golf Academy, hvor de screener den unge golfspiller og tilrettelægger den fysiske træning, ligesom de laver en biomekanisk svinganalyse i samarbejde med trænerne, der suppleres med en golfscreening.

Martin og Jakob er fysioterapeuter og fysiske trænere for DGU's pro team, som tæller flere mandlige og kvindelig Europatour-spillere.

Golfklinikkerne

Martin og Jakob arbejder med private klienter og tilbyder fysisk træning og screeninger. Golfklinikken har herudover tre Golffysioterapeuter tilknyttet. Deres omfattende erfaring gør, at de i dag er de førende i Danmark vedrørende fysisk træning, screening og behandling af golfspillere. Alt dette danner således grundlag for Golfklink Danmark